Fatih Ortaokulu

WEB https://dyolfatiho.meb.k12.tr
Adres : ÖZERLİ MAH. 721 NOLU SK. FATİH ORTA OKULU SİTESİ FATİH ORTA OKULU NO: 1A DÖRTYOL / HATAY
VİZYON : Öğrencilerimizi; aklın ve bilimin aydınlığında çağdaş, demokratik ve laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti yasalarına saygılı, sorumluluğunu bilen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler olarak hazırlamaktır. Öğrenmenin temel bir ihtiyaç olduğunu kabul ediyoruz.
MİSYON : Türk Milli Eğitimi’nin amaç ve ilkeleri ile evrensel değerler doğrultusunda tüm çalışmalarımızı, değerlerimizi benimsemiş paydaşlarımızla birlikte yürütüyoruz. Bilgi teknolojilerini etkin olarak kullanan, toplum değerlerini benimseyen, katılımcılığı demokrasinin en önemli ilkesi sayan yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerle birlikte çalışmak, hep birlikte geleceği inşa etmek için varız. Çağdaş uygarlık yolunda toplumun ilerlemesi ve hak ettiğimiz aydınlığa ulaşmamız için üzerimize düşen görevi yapıyoruz.
BAŞARILAR : SPORTİF ETKİNLİKLER = Masa Tenisi İlçe Birinciliği

Saatler : 08:40-13:10
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce